Suplai Daya Surya 48VDC SHW48500 Sistem Tenaga Surya Luar pikeun Stasion Telecom

Pedaran pondok:

Tipe Sistem: Sistem Surya Pareum-Grid


Detil Produk

Ihtisar

Detil Gancang

Tempat Asalna: Guangdong, Cina Kaluaran Ayeuna: 50-500A
Ngaran mérek: SOROTEC Tegangan Masukan: 220VAC
Jumlah modél: SHW48500 Tegangan Kaluaran: 48VDC
Aplikasi: Industrial MPPT internal: 3000W / 50A
Spésifikasi: Biasa Suhu Operasi: - 20 ℃ dugi ka 55
Modél: SHW48500 Surya DC Power System Perlindungan Overload: > Alarm 110% Alarm
Tegangan Batré: 48VDC Tegangan Kaluaran (V): 48V

Kamampuhan Suplai

Kamampuhan Suplai: 5000 Potongan / potongan per Bulan

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan: Karton, bungkus jinis ékspor atanapi numutkeun ka kabutuhan anjeun
Palabuhan : Shenzhen

Panjelasan Produk

Suplai Daya Surya 48VDC SHW48500 Sistem Surya DC Surya sareng Fungsi Debu-buktina

Aplikasi

Pembangkit listrik atanapi kakuatan gardu pikeun ngendalikeun, nyalindungan sareng alat otomatis, lampu darurat, komunikasi, turbin uap pompa minyak DC sareng saterasna sistem DC mandiri. Éta tiasa nyayogikeun catu daya anu tiasa dipercaya dina kasus kagagalan listrik sacara lengkep dina tutuwuhan atanapi gardu. Sistem DC tradisional ngahubungkeun bungkus batré sareng ngajalankeun sareng modeu muatan apung. Sistem DC énggal dijalankeun ku silikon anu dikawasa menerkeun catu daya pikeun batré.

Fitur konci:

1.Adop téknologi kontrol microprocessor MCU canggih
2. Téhnologi MPPT maju. Efisiensi ngarobah luhur langkung saé tibatan 97% kanggo
ngaminimalkeun leungitna énergi.
3. Perlindungan ayeuna dibalikkeun dina waktos wengi. Langkung tegangan sareng perlindungan polaritasna tibalik
4. Mampu milih modeu ngecas anu béda pikeun sababaraha jinis batré
5. Gelar perlindungan: IP55
6. Kapadetan kakuatan industy-ngarah kakuatan kompak sareng reliabilitas tinggi
7. Doorframe dirancang kalayan struktur tahan cai, dipasang dina segel sareng dilengkepan konci wateerproof dina panto desain insulasi dobel
8. Kabin ngadopsi kualitas péri galvanis atanapi lambar waja dilapis aluminium salaku bahan, surfing palapis kakuatan anti UV
9. Cocog sareng pamasangan luar
10. Kalayan sistem apérasi monitoring jauh

Debu-buktina, fitur cai-buktina
Numutkeun standar standar desain debu-buktina sareng cai-buktina Ip55

1. Kalayan panangtayungan panonpoé, insulasi panas, hateup angin

2. Kalayan tahan cai sareng inlet lebu filtrasi, panto hareup kabinét nutupkeun.

Spésifikasi

Pedaran Produk Surya DC Power System

Sistem Surya SHW48500 Modul Rectifier (1-10) MPPT Solar Charge Controller (1-10) 
INPUT
MPPT Range @Operasi Tegangan  60 ~ 150VDC
Daya Asép Sunandar Sunarya Maksimum 3000W
Input Maksimum Ayeuna 62A
OUTPUT
Tegangan Batré Nominal  42-58VDC
Muatan Maksimum Ayeuna  50A (maks: 61A)
Kekecapan Maksimum 98%
Métode Ngecas Tilu tahap: seueur, nyerep sareng ngambang
PANGLINDUNGAN
Perlindungan overload  > 110%: alarem anu tiasa didangukeun 
Protéksi kaleuleuwihan biaya Leres
Perlindungan Pembalikan Polaritasitas @Solar Cell & Batre Leres
PANUNJUK
LCD Panel  LCD panel nunjukkeun kakuatan tanaga surya, tingkat beban, tegangan / kapasitas batré, ngecas arus, sareng kaayaan sesar
Témbong LED Tilu indikator pikeun status surya, muatan, sareng beban
Modul Rectifier
Tegangan input anu dinilai 220V
Asupan AC Voltage range AC  90-290V
input Jangkauan Frékuénsi  45-65HZ
Faktor kakuatan ≥0,99
Kekecapan > 92% 
Dihaturkeun voltase kaluaran 48V
Dipeunteun arus kaluaran  0-50A
Kisaran tegangan 42-58V
Kontrol ANGIN:  
Kakuatan Masukan 1KW / 2KW
Tegangan Masukan 150-300VAC
Tegangan Kaluaran 48VDC
Ouput Ayeuna 30A / 50A
Lingkungan
Kalembaban 0 ~ 100% RH (Henteu kondensasi)
Suhu Operasi  -20 ° C nepi ka 55 ° C
Suhu Panyimpenan -40 ° C nepi ka 75 ° C
Ketinggian 0 ~ 3000 m

Pakét & Pangiriman

FAQ


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami