1KVA 220V 230V 240V Terpadu outdoor online UPS IP55

Pedaran pondok:

Tegangan Kaluaran: 220/230 / 240X (1 ± 2%) VAC


Detil Produk

Ihtisar

Detil Gancang

Tempat Asalna: Guangdong, Cina Aplikasi: Kaamanan / Monitoring / Alarm, Komputer Pribadi, Jaringan
Ngaran mérek: SOROTEC Nami: Terpadu outdoor online UPS
Jumlah modél: HW9116C PLUS 1KVA Kapasitas: 1KVA / 0.9KW
Fase: Fase Tunggal Tegangan Nominal: 220/230 / 240VAC
Panyalindungan: Sirkuit pondok Dipeunteun Frékuénsi: 50 / 60HZ
Beurat: 85KG Faktor Kakuatan Masukan: 0,98
Jenis: Jalur Interaktif Faktor Kakuatan Kaluaran: 0,9
Ukuran (W * D * H): 620 * 450 * 805MM Pakét: Karton, bungkus jinis ékspor
Warna: Bodas  

Kamampuhan Suplai

Kamampuhan Suplai: 500 Potongan / Potongan per Bulan UPS

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan: Karton, bungkus jinis ékspor atanapi numutkeun ka kabutuhan anjeun
Palabuhan : Shenzhen

Panjelasan Produk

1KVA 220V 230V 240V Terpadu outdoor online UPS IP55

 

Fitur Key

1.SORO Luar Cerdas Tinggi Frekuensi Online UPS nyayogikeun gelombang sinus murni AC kakuatan suplai pikeun komunikasi luar / alat jaringan.

2. Desain konvérsi dobel online, tahan suhu tinggi, anti tiis, tingkat panyegelan pikeun IP55; Kalayan rupa-rupa tegangan input sareng frékuénsi jandéla input (- 45% + 35% dipeunteun tegangan sareng ± 10% dipeunteun frékuénsi), di seueur daérah terpencil Cina saatos uji parah dina grid.

 

Aplikasi

UPS ieu ilahar dianggo di juru kota, jalan jauh, gunung, lingkungan anu goréng, sapertos suhu luhur (+50 ° C) / suhu handap (-40 ° C), lebu parna, kalembaban, hujan, érosi kabut, kualitas kakuatan anu lemah pisan (voltase langkung lami langkung tina 260V atanapi kirang ti 160V, parobihan abnormal frekuensi) di daérah éta.

 

Reliabilitas tinggi tina sistem UPS

1. Ngagunakeun kontrol microprocessor, langsung ngahasilkeun gelombang modulasi lebar gelombang modulasi tinggi (SPWM) kontrol inverter UPS, pikeun nyederhanakeun sirkuit kontrol UPS, pikeun ningkatkeun stabilitas, pikeun gaduh UPS langkung real-time supados gancang ngaréspon parobihan di lingkungan luar sareng ngajamin sirkuit kendali mesin langkung saderhana sareng dipercaya.

2. Ngagunakeun téhnik kontrol digital, pikeun nyingkahan hawa kontrol analog tradisional drift cacat alamiah sapertos parameter hardware, pikeun mastikeun konsistensi sareng reliabilitas ngeunaan UPS

Spésifikasi

Pedaran Produk UPS

Modél HW9116C PLUS 1-10KVA
1KVA        2KVA        3KVA 6KVA 10KVA
Kapasitas 1KVA / 0.9KW 2KVA / 1.8KW 3KVA / 2.7KW 6KVA / 5.4KW 10KVA / 9KW
Tegangan Nominal 220/230 / 240VAC
Frékuénsi Nominal 50HZ / 60HZ
Input  
Rentang Tegangan 115 ~ 300VAC (± 3VAC) 120 ~ 275VAC (± 3VAC)
Rentang Frékuénsi 40-70Hz
Faktor Kakuatan 0,98
Kaluaran  
Precision Tegangan 220/230 / 240x (1 ± 2%) VAC
Precision Frékuénsi 50 / 60HZ ± 0,05HZ
Faktor Kakuatan 0,9
Gelombang Distorsi Beban linier <4% Non-linear <10% Beban linier <2% Non-linear <4%
Kamampuhan kaleungitan beban≥108% ± 5% pikeun 60an; beban≥130% ± 5% pikeun 20-30s; beban≥200% ± 5% pikeun 300ms; 105% -125% salami 1 menit; 125-150% pikeun 30an;> 150% pikeun 0,5s
Faktor Crest 3: 1
Waktos Mindahkeun  0MS (AC ka DC)
Batré  
Tegangan Suplai DC 24/36 / 48VDC 48 / 72VDC 96VDC 192VDC 192VDC
Muatan Ayeuna 6A   6A    6A      4.2A               4.2A
Kaayaan Batre internal (38/65/80 / 100AH) opsional
Displsy Panel  
LED Tingkat beban / Tingkat batré, Indikator battry, Daya Kesatuan, Bypass, Overload, Fault
Komunikasi  
Komunikasi Interface RS232, Kartu SNMP (opsional)
Lingkungan Karya  
Tingkat Perlindungan IP55
Suhu -40 ° C ~ 55 ° C
Kalembaban 0 ~ 95% (Non-kondensasi)
Suhu Panyimpenan -25 ° C ~ 55 ° C
Luhurna <1500m
Karakteristik Fisik  
Beurat (KG) NW 85 125 125 150 155
Diménsi (WxDxH) mm 620 * 450 * 805 620 * 500 * 1085 620 * 600 * 1085 650 * 900 * 1600 650 * 900 * 1600

Pakét & Pangiriman

FAQ


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk