Koréksi faktor kakuatan EPO aktip Online UPS HP9335C Plus

Pedaran pondok:


Detil Produk

Ihtisar

Detil Gancang

Tempat Asalna: Guangdong, Cina Aplikasi: Jaringan
Ngaran mérek: SOROTEC Nami: 10kva Online UPS
Jumlah modél: HP9335C Tambih Deui Tegangan kaluaran: 208/220/230 / 240VAC (Ph-N)
Fase: Tilu Tahap Peraturan Tegangan AC: ± 1%
Panyalindungan: Sirkuit pondok Jangkauan Frékuénsi (Range Singkronisasi): 46Hz ~ 54 Hz @ 50Hz sistem; 56Hz ~ 64 Hz @ 60Hz sistem
Tegangan Kaluaran: 220VAC / 230VAC / 240VAC Jangkauan Frékuénsi (Batt. Mode): 50 Hz ± 0,1 Hz atanapi 60Hz ± 0,1 Hz
Jenis: Dina jalur Rasio Crest Ayeuna: 3: 1 maks
Suhu Operasi: 0 ~ 40 ° C (umur batre bakal turun nalika> 25 ° C) Operasi Altitude: <1000m
Operasi Kalembaban: <95% sareng henteu kondensasi Distorsi harmoni: ≤ 2% @ 100% Beban Linear; ≤5% @ 100% Beban Non-linier

Kamampuhan Suplai

Kamampuhan Suplai: 500 Potongan / Potongan per Bulan 10kva Online UPS

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan: Karton, bungkus jinis ékspor atanapi numutkeun ka kabutuhan anjeun
Palabuhan : Shenzhen

Panjelasan Produk

Koréksi faktor kakuatan EPO aktip Online UPS HP9335C Plus

 

Fitur konci :

1.Téknologi digital cut-edge na DSP (Digital Signal Processor), tiasa ningkatkeun pisan kinerja produk sareng reliabilitas sistem, sareng nganteurkeun integratin kompak kalayan kapadetan kakuatan anu langkung luhur;

2. Faktor kakuatan kaluaran dugi ka 0,8 - lumaku pikeun kacenderungan épolusi beban kahareup, sareng nganteurkeun kapasitas muatan anu langkung luhur;

3. Faktor kakuatan total dugi ka 90% tiasa ngirangan kaleungitan daya UPS sareng ngahémat biaya panggunaan pikeun pangguna;

4. Darurat Daya Pareum (EPO): UPS tiasa langsung dipareuman upami darurat;

5. Minuhan sarat EMC tina IEC61000-4, sediakeun alat anjeun lingkungan listrik anu bersih.

6. Téknologi koréksi faktor kakuatan aktif (PFC) ngamungkinkeun kanyataan kakuatan input atanapi ngadeukeutan ka 1, sacara dramatis ngirangan kekebalan dina grid utiliti;

7. Jangkauan frekuensi input anu hadé ngajantenkeun UPS cocog pikeun alat-alat catu daya anu sanés, nyaéta set generator;

8. Paralel Kit: sadar perpanjangan paralel sareng fungsi kaleuleuwihan, nawiskeun langkung kalenturan sareng kaamanan pikeun perencanaan suplai kakuatan pangguna;

9. Desain Kompak, Noise Handap;

60dc42c041583bce4ac0b17a668256e0_HTB13ThgcEuF3KVjSZK9q6zVtXXaZ

Spésifikasi

Pedaran Produk tina Up 15Kva

MODEL HP9335C Ditambah 10-30KVA
10K 10K-XL 15K 15K-XL 20K 20K-XL 30K 30K-XL
Kapasitas 10KVA / 9KW  15KVA / 13.5KW  20KVA / 18KW  30KVA / 27KW
FASA 3 Fase kalayan nétral
INPUT
Rentang Tegangan Leungiteun Line Low 110 VAC (Ph-N) ± 3% dina 50% Beban; 176 VAC (Ph-N) ± 3% dina 100% Beban
Comeback Garis Handap Tegangan Leungiteun Garis Rendah + 10V
Leungiteun Garis Tinggi 300 VAC (Ph-N) ± 3%
Jalur Deui Comeback Tegangan Gariswasta Luhur - 10V
Tahap Tilu fase kalayan taneuh
Faktor Kakuatan ≥ 0,99 dina 100% Beban
OUTPUT
Tegangan kaluaran 208/220/230 / 240VAC (Ph-N)
Peraturan Tegangan AC ± 1%
Jangkauan Frékuénsi (Range Singkronisasi) 46Hz ~ 54 Hz @ 50Hz sistem; 56Hz ~ 64 Hz @ 60Hz sistem
Jangkauan Frékuénsi (Batt. Mode) 50 Hz ± 0,1 Hz atanapi 60Hz ± 0,1 Hz
Beban teuing Modeu AC 100% ~ 110%: 10min; 110% ~ 130%: 1min; > 130%: 1 detik
Modeu batré 100% ~ 110%: 30sec; 110% ~ 130%: 10 detik; > 130%: 1 detik
Rasio Crest Ayeuna 3: 1 maks
Distorsi harmoni ≤ 2% @ 100% Beban Linear; ≤ 5% @ 100% Beban Non-linier
Waktos Mindahkeun Garis ← → Batré 0 mdet
Inverte ← → Bypass 0 ms (Nalika fase konci gagal, <4ms gangguan lumangsung tina inverter ka bypass)
Garis ← → ECO <10 mdet
EFISIENSI
Modeu AC > 89% > 89% > 89% > 90%
Modeu Batré > 86% > 88% > 87% > 89%
BATERI
Modél Standar Jenis 12 V / 9 Ah   12 V / 9 Ah  12 V / 9 Ah 12 V / 9 Ah
Angka 20 (18-20 tiasa diatur) 2 x 20 (18-20 tiasa diatur) 2 x 20 (18-20 tiasa diatur) 3 x 20 (18-20 tiasa diatur)
Recharge Waktos 9 jam pulih dugi ka kapasitas 90%
Ngecas Ayeuna 1,0 A ± 10% (maks.)   2.0 A ± 10% (maks.) 2.0 A ± 10% (maks.) 4,0 A ± 10% (maks.)
Ngecas Tegangan 273 VDC ± 1%
Modél jangka panjang Jenis Gumantung kana aplikasi
Angka 18-20          
Ngecas Ayeuna 4,0 A ± 10% (maks.)   4,0 A ± 10% (maks.) 4,0 A ± 10% (maks.) 12,0 A ± 10% (maks.)
Ngecas Tegangan 273 VDC ± 1%
JASMANI
Modél Standar  Diménsi, DxWxH (mm) 832 X250X894 832 X250X1275
Modél jangka panjang Diménsi, DxWxH (mm) 609 X250X768 832 X250X828
Lingkungan
Suhu Operasi 0 ~ 40 ° C (umur batre bakal turun nalika> 25 ° C)
Operasi Kalembaban <95% sareng henteu kondensasi
Operasi Altitude <1000m
Tingkat Noise Akustik Kirang ti 58dB @ 1 Méter Kirang ti 60dB @ 1 Méter
MANAJEMEN
Smart RS-232 / USB Ngadukung Windows® 2000/2003 / XP / Vista / 2008, Windows® 7, Linux, Unix, sareng MAC
USB Manajemén kakuatan ti pangurus SNMP sareng wéb browser

Pakét & Pangiriman

FAQ


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami