Naon anu urang tawarkeun

SORODEC aktip ngajajah sareng mendakan dunya énggal kalayan énergi sareng solusi anu teras-terasan.

  • SOLAR INVERTER

    INVERTER SOLAR

    Sorotec inverters didesain khusus pikeun padumukan, aplikasi komersial sareng industri. Inverter kami kalebet inverters gelombang sinus murni, inverters off-grid, inverters hibrida sareng inverter hibrida 3-fase kalayan téknologi pangénggalna, anu tiasa nyumponan sarat pikeun palanggan, janten palanggan tiasa kéngingkeun pangsa pasar lokal paling ageung. Didatangan kami pikeun naroskeun inverters anu dipercaya sareng awét kami. Kami gaduh jurusan rékayasa anu kuat pikeun nyayogikeun dukungan téknis

  • UPS

    UPS

    SOROTEC nyayogikeun rupa-rupa produk kakuatan UPS kalayan reliabilitas tinggi pikeun minuhan sarat anu dirobih konsumén global. sorotec UPS nyayogikeun perlindungan kakuatan skala pinuh pikeun aplikasi kritis kalebet industri, pamaréntahan, perusahaan, bumi, kasehatan, minyak sareng gas, kaamanan, IT, pusat data, transportasi sareng sistem militér anu maju. Rupa-rupa desain, manufaktur sareng keahlian téknis urang parantos kabuktosan di lapangan kalebet Modular UPS, Tower UPS, Rack UPS, UPS Industri, UPS Online, UPS frékuénsi luhur, UPS Frékuénsi Rendah anu dianggo di dunya.

  • Telecom Power Solution

    Solusi Kakuatan Telecom

    SOROTEC fokus kana solusi listrik pikeun télékom di daérah romote ti saprak 2006. Sistem Model Nami: SHW48500 , Fitur konci : Colokkeun panas, modular, sadayana dina hiji rarancang , N + 1 Gelar Perlindungan kaleuleusan: IP55, Kalindung Debu & Waterproof, MPPT internal diwangun Tegangan kaluaran DC: 48VDC , Dipeunteun Ayeuna: 500A, Sistem monitor jarak jauh pinter。

  • Power Quality Products

    Produk Kualitas Kakuatan

    Kompensasi DINAMIK HARMONIC SOROTEC Saring Harmonis Aktip tiasa ngawujudkeun 2 ka 50 kompensasi harmoni, babandingan kompénsasi tiasa disetél sacara selektif ku palanggan, kaluaran ayeuna santunan nuturkeun variasi sistem harmonik, dikhususkeun pikeun kualitas kakuatan héjo.

  • MPPT

    MPPT

    MPPT kami nerapkeun téknologi Tracking Maximum Power Point anu cerdas. Éta ngadukung bénten-bénten timbal-asam anu kalebet baseuh, AGM, sareng batré gél

  • LITHIUM BATTERY

    Batré lithium

    Dina dasawarsa katukang, sorotec parantos ngembangkeun téknologi batré lithium, ngarancang solusi inovatif sareng nerapkeun téknologi pikeun sababaraha industri, kalebet batré litium dipasang témbok, batré lithium dipasang, batré télékomunikasi, batré litium surya, batré litium UPS sareng kakuatan leyuran batré litium. Solusi batré litium kami populér di télékomunikasi global, tanaga surya, médis, Internét tina hal-hal sareng pasar wahana listrik, sareng ngagaduhan sarat anu luhur pikeun alat-alat listrik sareng aki otomatis.

PRODUK FITUR

SORODEC aktip ngajajah sareng mendakan dunya énggal kalayan énergi sareng solusi anu teras-terasan.

  • REVO VMII Series Pareum Grid Energy Storage Inverter

    Modél: 3-5. 5kW Nominal Voltage: 230VAC Frequency Range: 50Hz / 60Hz gelombang sinus murni inverter surya Input kaluaran faktor kakuatan 1 Operasi paralel dugi ka 9 unit Jangkauan tegangan input tinggi Batré desain independen Bullt-in 100A MPPT solar charger Battery equalization function to optimize kinerja batré sareng ngalegaan siklus hirup Diwangun-di kit anti senja pikeun lingkungan anu keras.
    REVO VMII Series Off Grid Energy Storage Inverter
  • REVO-II Series Hybrid Energy Storage Inverter

    aduh layar tampilan. PV sareng kakuatan utilitas beban dina waktos anu sami (canbeset). Faktor kakuatan kaluaran PF = 1.0. Grid On & Off kalayan neundeun énergi. Énergi dihasilkeun rékaman, catetan catetan, inpormasi sajarah sareng faultrecord. Struktur sareng saringan lebu. AC ngecas ngamimitian sareng ngeureunkeun setting waktos. Alat Wi-Fi éksternal opsional. Operasi paralel dugi ka 9 unit. Dihubungkeun sareng batréna opsional. Lebar input input 120-4 50VDC. MAX PV Array kakuatan 5500W. Surya sareng Utiliti suplai kakuatan kana beban Nalika tanaga surya henteu cekap pikeun dimuat. Sensor CT bakal ngawas panggunaan listrik tina sistem sareng bakal mastikeun yén teu aya kaleuwihan kakuatan PV anu dikirimkeun ka Grid.
    REVO-II Series Hybrid Energy Storage Inverter
  • MPPT Solar Charge Controller

    Tombol toél Sambungan paralel Unlimited Kompatibel sareng batré lithium Téknologi Maximum Power Point Tracking téknologi Cocog sareng sistem PV dina 12V, 24V atanapi 48V Three tahap ngecas ngaoptimalkeun kinerja batré Efisiensi maksimum dugi ka 99,5% sensor suhu Batré (BTS) sacara otomatis nyayogikeun kompénsasi suhu Dukung tipena béda-béda tina kalungguhan-asam batte ries kaasup baseuh, AGM, sareng batré gél LCD multifungsi LCD nembongkeun inpormasi lengkep.
    MPPT Solar Charge Controller
  • REVO VM III Series Solar Energy Storage Inverter

    Faktor kakuatan kaluaran PF = 1.0. Prioritas AC / Solar Charger anu tiasa dikonfigurasi ngalangkungan setting LCD. Cocog sareng tegangan listrik atanapi kakuatan generator. Overload, Over suhu, Perlindungan circuit pondok. Antarbeungeut Bluetooth terpadu sareng Android App. Ngarojong fungsi USB On-the-Go. Port komunikasi anu ditangtayungan (RS-485, CAN-BUS atanapi RS-232) pikeun BMS. Kamandirian batré. Operasi LCD anu ramah-pangguna. Desain kipas anu tiasa diganti.
    REVO VM III Series Solar Energy Storage Inverter
  • SHW48 500 Sistem Tenaga Surya pikeun Stasion Telecom

    SHW48 500 Solar Power System for Telecom Station
  • MPS9335C II Series N + X Modular UPS 50-720KVA (3Ph in / 3Ph kaluar)

    Kekecapan langkung ageung tibatan 97%. Sareng modul pendukung fungsi bobo calakan, éta tiasa ningkatkeun épisiensi sacara umum tina beban alit. Kisaran frékuénsi tegangan input anu lega, rentang tegangan input: 138- 485V; rentang frékuénsi input: 40-70Hz, adaptasi sareng lingkungan grid kakuatan anu parah, manjangkeun umur batre. Nomer batré tiasa disetél, ngadukung batre 32-44 tiasa diatur, nalika nyandak batréna kagagalan, sésana batréna sésana tetep nyayogikeun kakuatan pikeun sistem. Desain suku cadang kaleuleuwihan modular, henteu aya titik gagal. Modul kakuatan, modul kontrol bypass sareng modul kakuatan bypass tiasa ngadukung swap panas. Kaluaran PF tiasa ngahontal 1, nyaéta 11% langkung dimuat tibatan UPS tradisional The relay kaluaran disambungkeun sajajar sareng SCR pikeun reliabilitas switching anu langkung luhur. Kapasitor DC sareng kapasitor AC tiasa diganti nyalira, ngahémat biaya siklus kahirupan sadayana Grup batré umum tiasa dianggo dina sambungan paralel.
    MPS9335C II Series N+X Modular UPS 50-720KVA(3Ph in/3Ph out)

APLIKASI KAMI

SORODEC aktip ngajajah sareng mendakan dunya énggal kalayan énergi sareng solusi anu teras-terasan.

Saha urang

Perusahaan didirikeun di

Shenzhen Soro Electronics Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi anu ngahususkeun dina pamekaran produk produksi listrik sareng produksi. Perusahaan kami didirikeun taun 2006 kalayan modal anu didaptarkeun 5.010,0000 RMB, daérah produksi 20.000 méter pasagi sareng 350 padamel. Perusahaan kami parantos lulus ISO9001 ...

Pusat P&P: Shenzhen, Cina

Fasilitas Pabrikan: Shenzhen, Cina

  • about_icon

    KUALITAS TINGGI

    sorotec gaduh 15 taun pangalaman manufaktur dina kakuatan kakuatan

  • KUALITAS TINGGI

    sorotec gaduh 15 taun pangalaman manufaktur dina kakuatan kakuatan

  • KUALITAS TINGGI

    sorotec gaduh 15 taun pangalaman manufaktur dina kakuatan kakuatan

  • KUALITAS TINGGI

    sorotec gaduh 15 taun pangalaman manufaktur dina kakuatan kakuatan

tentang Kami
about_imgs
  • 2006

    2006 +

    Kusabab

  • 30000

    30000 +

    Palanggan

  • 100

    100 +

    Nagara

  • 50000

    50000 +

    Proyék

  • 1500

    1500 +

    Mitra

KUMAHA SISTEM Kakuatan Surya jalan

Naha éta komponén sapertos panel surya, batré siklus jero atanapi inverter sareng sistem framing; urang gaduh
mérek sareng dukungan pikeun mastikeun yén anjeun henteu ngan ukur kéngingkeun nilai anu saé kanggo artos, tapi ogé kaunggulan dina pangrojong saatos penjualan.

  • 1

    1

    Panel panonpoe
  • 2

    2

    Inverter
  • 3

    3

    Beban
  • 4

    4

    Breaker & Inverter énergi pinter
  • 5

    5

    Utiliti

KUMAHA SISTEM Kakuatan Surya jalan

Naha éta komponén sapertos panel surya, batré siklus jero atanapi inverter sareng sistem framing; urang gaduh
mérek sareng dukungan pikeun mastikeun yén anjeun henteu ngan ukur kéngingkeun nilai anu saé kanggo artos, tapi ogé kaunggulan dina pangrojong saatos penjualan.