KASUS

Jaringan daerah soro umpan balik Palanggan soro revo inverter inverter ieu seueur fungsi anu unik. Éta nganggo langkung tanaga surya tibatan inverter tradisional, sareng dina waktos anu sami, éta tiasa ngajantenkeun anjeun langkung kompetitif di pasar sareng nyandak langkung seueur kauntungan pikeun anjeun.

Kauntungannana séri Revo nyaéta sapertos kieu:

1. séri Revo gaduh opat modeu damel. Utamana dina modeu damel "Solar + AC", listrik surya sareng AC tiasa ngeusi batre sareng nguatkeun beban anu langkung seueur. Éta mangrupikeun panggunaan maksimal énergi surya. Manpaat tanaga surya langkung ti 15% tibatan inverter surya anu sanés.

2. séri Revo nyaéta hiji-hijina layar sentuh di Pasar. Éta tiasa ngabantosan pangguna pikeun beroperasi kalayan gampang. Éta gaduh énergi anu dihasilkeun rékaman, catetan catetan, infotmation sajarah sareng rékaman sesar dina layar.

3. séri Revo tiasa ngamimitian sareng damel tanpa batré, sareng ogé tiasa dianggo ku batré litium.

4. Sadaya modél ieu tiasa sajajar 9 pcs. Kakuatan maxium nyaéta 49.5KW.

5. Lebar input input range 120-450vdc.