BERITA

  • 126th Canton Fair

    Pameran Kanton ka-126

    Tanggal 15 Oktober, salaku salah sahiji platform promosi perdagangan anu paling penting pikeun perusahaan Cina rék dilegakeun pasar global, Canton Fair di Guangzhou fokus kana panyorot inovasi anu didorong, sareng "mérek mandiri" janten kecap frékuénsi luhur Canton Fair. Xu Bing, juru carios t ...
    Maca deui
  • New Product Notice of MPPT Solar Charge Controller

    Bewara Produk Anyar ngeunaan MPPT Solar Charge Controller

    Fitur Konci: Tombol toél Konéksi paralel anu Unlimited Kompatibel sareng batré lithium Téknologi Maximum Power Point Tracking téknologi Cocog sareng sistem PV dina 12V, 24V atanapi 48V Three-tahap ngecas ngaoptimalkeun kinerja batré Efisiensi maksimum dugi ka 99.5% Batt ...
    Maca deui
  • NEW ARRIVALS REVO VM II Series Off Grid Energy Storage Inverter

    DATANG BARU REVO VM II Series Pareum Grid Energy Storage Inverter

    Modél Snapshot Produk: 3-5. 5kW Nominal Voltage: 230VAC Frékuénsi Range: 50Hz / 60Hz Fitur Utama: gelombang sinus murni inverter surya Input kaluaran faktor 1 Operasi paralel dugi ka 9 unit Jangkauan voltase input PV Tinggi Bébas desi ...
    Maca deui
  • 2021 The most popular solar inverter collection

    2021 Kumpulan inverter surya anu paling kawéntar

    2021 Kumpulan inverter surya anu paling populér Pabrik inverter surya pikeun inverter surya hibrid, pareum inverter surya, inverter frékuénsi luhur sareng inverter frékuénsi low, inverter listrik ogé sasarengan komunikasi lbsium komunikasi BMS ...
    Maca deui
  • Sorotec  Delivers Love

    Sorotec Nganteurkeun Cinta

    Topeng gratis siap dikirim! Kami Sorotec henteu ngan ukur nyalindungan kakuatan anjeun tapi ogé séhat anjeun! Kami hoyong ngalakukeun anu pangsaéna pikeun merjuangkeun virus sareng sadaya palanggan sareng ngersakeun sadayana réncang kaséhatan dunya sareng kabagjaan. ...
    Maca deui