Expo News

  • 126th Canton Fair

    Pameran Kanton ka-126

    Tanggal 15 Oktober, salaku salah sahiji platform promosi perdagangan anu paling penting pikeun perusahaan Cina rék dilegakeun pasar global, Canton Fair di Guangzhou fokus kana panyorot inovasi anu didorong, sareng "mérek mandiri" janten kecap frékuénsi luhur Canton Fair. Xu Bing, juru carios t ...
    Maca deui