Tentang Kami

Tentang Kami

Shenzhen Soro Electronics Co., Ltd.Mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi khusus kana pamekaran produk éléktronika sareng produksi. Perusahaan urang didirikeun taun 2006 kalayan modal terdaftar 5.010.000000 RMB, daérah produksi 20.000 méter pasagi sareng 350 padamel.

Parusahaan urang parantos lulus sistem manajemen kualitas IS09001, sertipikat sistem manajemen lingkungan IS014001, OHSAS18001 kasalametan padamelan sareng sistemkertifikasi manajemén kasihatan, produk kami parantos lulus sertipikat Thailand, hemat sertifikasi énergi, bijil CE, sertipikat TUV CB.

Parusahaan urang parantos lulus sistem manajemen kualitas IS09001, sertipikat sistem manajemen lingkungan IS014001, OHSAS18001 sistemikertipikasi kasalametan padamelan kasehatan, produk kami parantos lulus sertipikat Thailand, hemat sertifikasi énergi, bijil CE, sertipikat TUV CB. Salami taun akumulasi sareng pamekaran, Sorotec ngagaduhan janten supplier anu tiasa diical pikeun China Mobile, China Unicom, China Tower, ChinaTelecom, PetroChina sareng State Grid, kami ogé diekspor ka Éropa, SouthAmerica, Timur Tengah, Afrika, Asia Tenggara, Jsb. Kami bakal ngalakukeun jasa OEM sareng ODM pikeun palanggan kami, Kami taat kana prinsip saling nguntungkeun sareng kéngingkeun reputasi anu saé tina pasar, kami nyayogikeun jasa anu sampurna, produk kualitas luhur sareng harga kalapa. Sambutan wilujeng sumping konsumén domestik sareng luar negeri pikeun damel babarengan sareng urang pikeun hasil babarengan.

NAHA MILIH KAMI?

 Patén-patén: sadaya patén-patén produk kami.

Pangalaman: pangalaman euyeub dina jasa OEM na ODM

 Sertipikat: CE (LVD / EMC), CUL, FCC.OHSAS18001, TUV CB.

❐ Pamastian kualitas: 100% uji sepuh produksi massal, inspeksi bahan 100%, 100% tés fungsi.

❐ Jasa jaminan: sataun jaminan hiji taun, jasa saatos-jualan salamina.

❐ Nyayogikeun dukungan: nyayogikeun inpormasi téknis sareng dukungan latihan téknis sacara rutin.

 Departemen R & D: Tim R&D kalebet insinyur éléktronik, insinyur struktural sareng desainer penampilan.

❐ Ranté produksi modéren: bengkel peralatan produksi otomatis canggih.