FAQ

Saha urang?

Kami dumasarkeun di Guangdong, Cina, mimitian ti 2006, jual ka Pasar Doméstik, Afrika, Wétan Tengah, Éropa Wétan, Amérika Kidul, Asia Tenggara, Asia Kidul Asia, Éropa Kulon, Éropa Kalér, Éropa Kidul, Amérika Kalér, Amérika Tengah. Aya sakitar 301-500 urang di kantor kami.

Kumaha carana urang ngajamin kualitas?

Salawasna sampel sateuacan produksi sateuacan produksi masal;
Salawasna Pamariksaan akhir sateuacan kiriman;

Naon anu anjeun tiasa ngagaleuh ti kami?

Daya Suplai HP9335C Seri Henteu Kaganggu, Surya Inverter REVO Series, Kualitas Daya AHF SVG

Naha anjeun kedah mésér ti kami sanés ti supplier anu sanés?

SOROTEC Perusahaan -10 taun UPS R&D pangalaman - 30 jalma insinyur R&D tim -15000 aréa pabrik méter pasagi - 200 kapasitas produksi karyawan - Taun ékspor penjualan taunan US $ 80juta -Disertakeun sareng ISO9001, ISO14001, CE, UL

Jasa naon anu urang tiasa nyayogikeun?

Sarat Pangiriman anu Ditampi: FOB, CFR, CIF, EXW, Express Express
Mata Artos Pamayaran Anu Ditampa: USD, CNY;
Jenis Pembayaran Ditarima: T / T, L / C;
Diomongkeun Bahasa: Inggris, Cina

Hoyong damel sareng urang?