SSP9335C Series High power 3 phase Hybrid Inverter

Pedaran pondok:

Aplikasi:Sistem Surya Hybrid
Kaluaran Kaluaran:400VAC 3W + N + PE
Waktos prosés:
Jumlah (Potongan) 1 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 30 Negotiable
Kustomisasi:
Logo khusus (Pesenan Min: 100 Potongan)
Bungkus khusus (Jumlah Pesenan: 1000 Potongan)
Kustomisasi grafis (Jumlah Pesenan: 10000 Potongan) 

Detil Produk

Ihtisar

Detil Gancang

Tempat Asalna: Guangdong, Cina Jenis: DC / AC Inverter
Ngaran mérek: SOROTEC Sertipikat: CE
Jumlah modél: SSP9335C Garansi: 1Tahun
Tegangan Kaluaran: 400VAC 3W + N + PE Dipeunteun tegangan: 400VAC 3W + N + PE
Kaluaran Ayeuna: 78,3A Dipeunteun frékuénsi: 50 / 60Hz
Frékuénsi Kaluaran: 50 / 60HZ Kisaran tegangan: 360V - 440V
Jenis Kaluaran: Bujang Frékuénsi: 50 / 60Hz
THDV: ≤ 2% linier Volt Max-circuit Open Max: 850 VDC
Kamampuhan kaleungitan: 110% -10 mnt 120% -1 mnt Kisaran tegangan MPMP: 288VDC-512VDC
Warna: Hideung Tampilan: LCD

Kamampuhan Suplai

Kamampuhan Suplai: 5000 Potongan / potongan per Bulan

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan: Karton, bungkus jinis ékspor atanapi numutkeun ka kabutuhan anjeun
Palabuhan : Shenzhen
Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 30 Pikeun disawalakeun

Panjelasan Produk

Anjog - Téhnologi Tepi
1.3 fase inverter hibrid
2. batre, beban, grid, konéksi surya sadayana didukung
Modeu operasi 3.Programmable
4. nyarios-cukur, back-up, anggo sistem kumaha anu anjeun pikahoyong
5. Mindahkeun Seamless
6. suplai kakuatan teu tiasa diganggu dijamin
7. K kaluaran kontak garing
8. Ngarojong kadali jauh tina DG
9.Blokir Diagram
10. Rentang Frékuénsi: 50Hz / 60Hz
Snapshot Produk
1. Modél: 10-300kW
2.Output Power factor: 0.8lagging ~ 0.8leading
3. Batre Opsional
4.1kW = 1kVA
5. Dina & Grid Offff
6.Wi-Fi Funtion
7. Kaluaran gelombang sinus murni
8.Dukung modeu PV + AC
9. Tiasa dianggo tanpa batré
10. Pilihan ATS
11. Otomatis matic switching antara utiliti sareng generator

Spésifikasi

Lembar data SSP9335C10 SSP9335C20 SSP9335C30 SSP9335C40 SSP9335C50 SSP9335C60 SSP9335C80 SSP9335C100 SSP9335C120 SSP9335C150 SSP9335C200 SSP9335C300
Daya anu dinilai 9kW 18kW 27kW 36kW 45kW 54kW 72kW 90kW 108kW 135kW 180kW 270kW
AC OUTPUT  
Dipeunteun tegangan 400VAC 3W + N + PE
Dipeunteun? ayeuna 13.0A 26.1A 39.1A 52,2A 65.2A 78,3A 104,3A 130,4A 156.5A 195.7A 260.9A 391.3A
Dipeunteun frékuénsi 50 / 60Hz
Kisaran tegangan 360V - 440V
Frékuénsi 50 / 60Hz
PF 0.8lagging ~ 0.8mimpin
THDV ≤2% linier
Kamampuhan kaleungitan 110% -10 mnt 120% -1 mnt
MPPT
Volt Max-circuit Open 850 VDC
Kisaran tegangan MPMP 288VDC-512VDC
Disarankeun kakuatan PV 11.52kWp 29.12kWp 29.12kWp 41,60kWp 58.24kWp 66.56kWp 83.20kWp 99.84kWp 116.48kWp 166.40kWp 208.00kWp 291.20kWp
Max. kakuatan ngecas 11.52kW 29.12kW 29.12kW 41,60kW 58.24kW 66.56kW 83,20kW 99.84kW 116,48kW 166.40kW 208.00kW 291.20kW
Max. ngecas ayeuna 30A 70A 70A 100A 140A 160A 200A 240A 280A 400A 500A 700A
Jumlah MPPT 1 1 1 1 2 2 2 3 4 5 5 7
Kisaran tegangan batré 360-480V (Default: 384V)
Inpormasi Umum  
Gelar panyalindungan IP20
Suhu lingkungan -25 ° C - +55 ° C
Asik Kapaksa-hawa
Kalembaban relatif 0 ~ 95% henteu kondensasi?
Ketinggian maksimum 6000m (nurunkeun langkung ti 1000m)
Trafo ngawangun-di enya
Mindahkeun antara / o? grid ≤4ms
Komunikasi  
Paparan LCD
Antarbeungeut komunikasi RS485 / CAN

Pakét & Pangiriman

FAQ


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami