SOROTEC HOT SALE Solar Inverter REVO VP / VM series Built-in MPPT / PWM Solar Controller sareng mppt

Pedaran pondok:

Kaluaran Kaluaran:3000VA / 3000W
Tegangan Masukan:230 VAC
Tegangan Kaluaran:230VAC ± 5%

Detil Produk

Ihtisar

Detil Gancang

Tempat Asalna:
Guangdong, Cina
Waveform:
Gelombang sinus murni
Ngaran mérek:
SOROTEC
Jangkauan Frékuénsi:
50 Hz / 60 Hz (Sénsip otomatis
Jumlah modél:
REVO VP / VM
Kakuatan Lonjakan:
6000VA
Jenis:
DC / AC Inverter
Tegangan Batré:
24 VDC
Jenis Kaluaran:
Bujang
Antarmuka Komunikasi:
RS232
Kaluaran Ayeuna:
15A
Voltaseu:
230 VAC
Nami:
REVO VP / VM
Asor:
5% dugi ka 95% Kalembaban relatif (Non-kondensasi)

Kamampuhan Suplai

Kamampuhan Suplai: 5000 Potongan / potongan per Bulan

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan: Karton, bungkus jinis ékspor atanapi numutkeun ka kabutuhan anjeun
Palabuhan : Shenzhen

Panjelasan Produk

KUALITAS Alus Panyimpenan Energi Surya Inverter REVO VP / VM séri Terpasang dina MPPT / PWM Solar Controller

Fitur konci: 

1. murni sinus sinus inverter surya
2. Faktor kakuatan kaluaran 1
3. Terpilih daya tinggi ayeuna ngecas
4. Kisaran input DC lega
Kisaran tegangan input anu tiasa dipilih pikeun alat bumi sareng komputer pribadi
6. Konpigurasikeun AC / Prioritas input surya ngalangkungan setélan LCD
7. Cocog sareng listrik AC atanapi kakuatan generator
8. Otomatis balikan deui nalika AC pulih
9. Overload sareng panyalindungan circuit pondok
10. Desain carjer batré pinter pikeun kinerja batré anu dioptimalkeun
11. Fungsi mimiti tiis
12. Kit anti-senja opsional

Spésifikasi

MODEL REVO VP 1000-12 REVO VM 1200-12 REVO VP 2000-24 REVO VM 2200-24 REVO VP 3000-24 REVO VM 3200-24 REVO VP 5000-48 REVO VM 5000-48
Daya Anu Dipeunteun 1000VA / 1000W 1200VA / 1200W 2000VA / 2000W 2200VA / 2200W 3000VA / 3000W 3200VA / 3200W 5000VA / 5000W
INPUT
Voltaseu 230 VAC
Tegangan anu tiasa dipilih
Kisaran
170-280 VAC (Kanggo Komputer Pribadi); 90-280 VAC (Kanggo Peralatan Bumi)
Rentang Frékuénsi 50 Hz / 60 Hz (Sénsip otomatis)
OUTPUT
Peraturan Tegangan AC
(Batt. Mode)
230VAC ± 5%
Kakuatan Lonjakan 2000VA 4000VA 6000VA 10000VA
Kekecapan (Puncak) 90% ~ 93%
Waktos Mindahkeun 10 md (Kanggo Komputer Pribadi); 20 md (Kanggo Peralatan Bumi)
Gelombang gelombang Gelombang sinus murni
BATERI
Tegangan Batre 12 VDC 24 VDC 48 VDC
Tegangan Ngapung Ngambang 13,5 VDC 27 VDC 54 VDC
Protéksi kaleuleuwihan biaya 16 VDC 31 VDC 33 VDC 63 VDC
SOLAR CHARGER & AC CHARGER
Jinis Carger Surya PWM MPPT PWM MPPT PWM MPPT PWM MPPT
Asép Sunandar Sunarya Maksimum
     Open Circuit Voltage
55 VDC 102 VDC 80 VDC 102 VDC 80 VDC 102 VDC 105 VDC 145 VDC
Asép Sunandar Sunarya Maksimum
     Kakuatan
600 W 700W 1200 W 1400 W 1200 W 1800 W 2400 W 3000 W
MPP Range @
     Tegangan Operasi
N / A. 17 ~ 80 VDC N / A. 30 ~ 80 VDC N / A. 30 ~ 80 VDC N / A. 60 ~ 115 VDC
Muatan Surya Maxmum
     Ayeuna
50 A 50 A 50 A 50 A 50 A 65 A 50 A 65 A
Muatan AC Maksimum
     Ayeuna
20 A 20 A 20 A 20 A 25A 25A 60 A 60 A
Muatan Maksimum
     Ayeuna
50 A 60 A 50 A 60 A 70 A 60 A 110 A 120 A
JASMANI
Diménsi,
     D x W x H (mm)
88 x 225 x 320 103 x 225 x 320 88 x 225 x 320 103 x 245 x 320 100 x 285 x 334 118,3 x 285 x 360,4 100 x 300 x 440 100 x 302 x 440
Beurat Bersih (kg) 4.4 4.4 5 5 6.3 6.5 8,5 9.7
Komunikasi
     Antarbeungeut
USB / RS232
Lingkungan
Kalembaban 5% dugi ka 95% Kalembaban relatif (Non-kondensasi)
Suhu Operasi -10 ° C nepi ka 50 ° C
Suhu Panyimpenan -15 ° C nepi ka 60 ° C

Pakét & Pangiriman

FAQ


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami