3Kw On / Off Grid High Frequency Solar Inverter Kalayan Dc 12V / 24V-Ac 110V / 220V

Pedaran pondok:

Aplikasi: Sistem Surya Hybrid


Detil Produk

Ihtisar

Detil Gancang

Tempat Asalna:
Guangdong, Cina
Kaluaran Kaluaran:
> 1000KW
Ngaran mérek:
SOROTEC
Nami:
Inverter Kalayan Dc 12V / 24V-Ac 110V / 220V
Jumlah modél:
SSP3119C
Kapasitas:
1000-5000VA
Tegangan Masukan:
90-280VAC atanapi 170-280VAC, 90-280VAC atanapi 170-280VAC
Waveform:
Gelombang Sinus Murni
Tegangan Kaluaran:
220/230 / 240VAC, 220/ 230 / 240VAC
Frékuénsi:
50HZ / 60HZ (Pangalaman otomatis)
Kaluaran Ayeuna:
30A 40A
Fungsi Paralel:
3K / 4K / 5K
Frékuénsi Kaluaran:
50HZ / 60HZ
Controller:
MPPT
Jenis:
DC / AC Inverter
Kekecapan (dc ka ac):
93%

Kamampuhan Suplai

Kamampuhan Suplai: 5000 Potongan / Potongan per Bulan Inverter Kalayan Dc 12V / 24V-Ac 110V / 220V

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan: Karton, bungkus jinis ékspor atanapi numutkeun ka kabutuhan anjeun
Palabuhan : Shenzhen

Panjelasan Produk

Fitur konci: 
1, kaluaran gelombang sinus murni 
2, Konsumsi mandiri sareng tuang-kana grid
3, Prioritas suplai Programmable pikeun PV, Batré atanapi Grid
4, Pangaturan-ayeuna ngecas arus sareng voltase
5, Ngawaskeun parangkat lunak pikeun tampilan sareng kontrol status real-time
6, Operasi paralel dugi ka 6 unit hungkul kanggo modél 3K / 4K / 5K
7, Modeu operasi sababaraha anu tiasa diprogram: Grid-dasi, off-grid sareng grid-dasi kalayan cadangan

Spésifikasi

MODEL 1K-12 2K-24 3K-48 4K-48 5K-48
Max.PV Array Power 1000W 2000W 4000W 4000W 6000W
Dipeunteun Kaluaran Kaluaran 1000W 2000W 3000W 4000W 5000W
Maksimum PV Array Open Circuit Voltage 145VDC 145VDC 145VDC 145VDC 145VDC
MPPT Range @ Tegangan Operasi 15 ~ 115VDC 30 ~ 115VDC 60 ~ 115VDC 60 ~ 115VDC 60 ~ 115VDC
Nomer Tracker MPPT 1 1 1 1 2
Operasi GRID-TIE
GRID OUTPUT (AC)  
Tegangan Kaluaran Nominal 220/230 / 240VAC
Kisaran Tegangan Kaluaran 184-264.5VAC
Nomer Kaluaran Ayeuna 4.3A 8,7A 13A 17.4A 21.7A
Faktor Kakuatan > 0.99
Kekecapan  
Kekecapan Konversi Maksimum (DC / AC) 90%
Grid INPUT
Rentang Tegangan Input Accepatable 90-280VAC atanapi 170-280VAC
Rentang Frékuénsi 50HZ / 60HZ (Sénsip otomatis)
Asupan Asup Maksimum AC Ayeuna 30A 40A
OUTPUT MODE BATERI (AC)  
Tegangan Kaluaran Nominal 220/230 / 240VAC
Kaluaran Waveform Gelombang Sinus Murni
Kekecapan (DC kana AC) 93%
BATERI & CHARGER  
Tegangan DC Nominal 12VDC 24VDC 48VDC 48VDC 48VDC
Muatan Surya Maksimum Ayeuna 80A 80A 80A 80A 120A
Arus AC Maksimum Ayeuna 60A
Muatan Maksimum Ayeuna 140A 140A 140A 140A 180A
INTERFACE  
Fungsi Paralel N / A. N / A. Leres Leres Leres
Komunikasi USB atanapi RS232 / Garing-Kontak
Lingkungan
Kalembaban 0 ~ 90% RH (Henteu kondensasi)
Suhu Operasi 0 dugi ka 50

Pakét & Pangiriman

FAQ


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami