Hurung / Kisi Grid REVO Series Solar Hybrid Inverters of Struktur sareng Pembuak Debu 2 pembeli

Pedaran pondok:

Model: 3-5.5KW

Tegangan kaluaran: 220V / 230V / 240V

Rentang Frékuénsi: 50Hz / 60Hz


Detil Produk

Ihtisar

Detil Gancang

Tempat Asalna:
Guangdong, Cina
Faktor Kakuatan:
1
Ngaran mérek:
SOROTEC
Rentang Tegangan Input anu Ditampi:
90-280VAC atanapi 170-280 VAC
Jumlah modél:
REVO II
Muatan Surya Maksimum Ayeuna:
90A
Jenis:
DC / AC Inverter
Muatan AC Maksimum Ayeuna:
60A
Jenis Kaluaran:
Bujang
Tegangan DC Nominal:
48VDC
Kaluaran Ayeuna:
15A
Tegangan Sirkuit Buka Asép Sunandar Sunarya Maksimum:
500VDC
Model:
3-5.5kW
Kekecapan Konversi Maksimum (DC / AC):
Hingga 93,5%
Tegangan Kaluaran Nominal:
220/230 / 240VAC
MPPT Range @ Operasi Tegangan:
120-450VDC

Kamampuhan Suplai

5000 Potongan / potongan per Bulan Inverter Panyimpenan Energi

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan: Karton, bungkus jinis ékspor atanapi numutkeun ka kabutuhan anjeun
Palabuhan : Shenzhen

Panjelasan Produk

Hurung / Kisi Grid REVO Series Solar Hybrid Inverters of Struktur sareng Filter Debu

Fitur konci:

1. tampilan layar Sentuh

2.PV sareng kakuatan utiliti nyandak beban dina waktos anu sami (tiasa netepkeun)

3. Faktor kakuatan kaluaran PF = 1.0

4.On & Pareum Grid kalayan neundeun énergi

5. Énergi dihasilkeun rékaman, catetan catetan, Inpormasi sajarah sareng catetan lepat

6. Bahasana sareng setting waktos

7. Struktur kalayan saringan lebu

8. AC ngecas sareng setting kaluaran AC

9. Ngecas tegangan sareng ngecas waktos ayeuna

10. Alat Wi-Fi éksternal opsional

11. Operasi paralel dugi ka 9 unit

12. Dihubungkeun sareng batréna opsional

13. Lebar input input range 120-450VDC

14. CPU teu gumantung

15.MAX PV Array kakuatan 5000W

16. kakuatan suplai Solar sareng Utilitas kana beban nalika tanaga surya henteu cekap pikeun dimuat

17. Sensor CT bakal ngawas panggunaan listrik tina sistem sareng bakal mastikeun yén teu aya kaleuwihan kakuatan PV anu dikirimkeun ka perusahaan grid

Spésifikasi

Tembok dipasang Terpadu Titik Surya Inverter Spesifikasi

Controller Surya MPPT internal

ODEL

REVO II 3K-24 REVO II 3.2K-48  REVO II 5.5K-48
Kakuatan Asép Sunandar Sunarya Max 4500W
Dipeunteun Kaluaran Kaluaran 3000W 3200W  5500W
Maksimum PV Array Open Circuit Voltage 500VDC
MPPT Range @ Tegangan Operasi 120-450VDC
Nomer Tracker MPPT 1
Operasi GRID-TIE
GRID OUTPUT (AC)
Tegangan Kaluaran Nominal 220/230 / 240VAC
Kisaran Tegangan Kaluaran 184-265VAC
Nomer Kaluaran Ayeuna 13.6A / 13.0A / 12.5A 14.5A / 13.9A / 13.3A 25A / 23.9A / 22.9A
Kekecapan Hingga 93,5%
OFF-GRID, OPERASI HIDRID
Grid INPUT
Rentang Tegangan Input anu Ditarima 120-280VAC
Rentang Frékuénsi 50Hz / 60Hz (Sensing otomatis)
OUTPUT MODE BATERI (AC)
Tegangan Kaluaran Nominal 220/230 / 240VAC
Formulir Gelombang Kaluaran Gelombang sinus murni
BATERI & CHARGER
Tegangan DC Nominal 24VDC 48VDC
Muatan Surya Maksimum Ayeuna 90A
Arus AC Maksimum Ayeuna 60A
Muatan Maksimum Ayeuna 90A
Daya kaluaran darurat
Daya kaluaran maksimum 3000W 3200W  5500W
Kakuatan Lonjakan 6000W 6400W  11000W
Waktos Transfer Otomatis <8ms
UMUM
INTERFACE
Fungsi Paralel Leres
Komunikasi USB atanapi RS232 / Garing-Kontak
Lingkungan
Kalembaban 0 ~ 90% RH (Teu aya Kondensasi)
Suhu Operasi 0 dugi ka 50 ° C
Beurat Bersih (KG) 11.75 11.9
Beurat Kasar (KG) 12.75 13.1
Diménsi (W x D x H) mm 345x476x133.2

Pakét & Pangiriman

FAQ


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami