2020 KUALITAS TINGGI REVO VM II Series Pareum Grid Energy Storage Inverter Support wifi nyambung

Pedaran pondok:

Kaluaran Kaluaran:5000VA / 5000W
Tegangan Masukan:230 VAC
Tegangan Kaluaran:230VAC ± 5%

Detil Produk

Ihtisar

Detil Gancang

Tempat Asalna:
Guangdong, Cina
Sertipikat:
CE
Ngaran mérek:
SOROTEC
Nami:
REVO VM II
Jumlah modél:
REVO VM II
Voltaseu:
230 VAC
Jenis:
DC / AC Inverter
Jangkauan Frékuénsi:
50 Hz / 60 Hz (Sénsip otomatis)
Jenis Kaluaran:
Bujang
Peraturan Tegangan AC (Batt. Mode):
230VAC ± 5%
Kaluaran Ayeuna:
15A
Waveform:
Gelombang sinus murni
Frékuénsi Kaluaran:
3-5.5kW
Antarmuka Komunikasi:
USB / RS232
Ukuran:
100 x 300 x 440
Asor:
5% dugi ka 95% Kalembaban relatif (Non-kondensasi)
Beurat:
10
Suhu neundeun:
-15 ° C nepi ka 60 ° C
    Tegangan Batré:
24/48 VDC

Kamampuhan Suplai

Kamampuhan Suplai: 5000 Potongan / potongan per Bulan

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan: Karton, bungkus jinis ékspor atanapi numutkeun ka kabutuhan anjeun
Palabuhan : Shenzhen

Panjelasan Produk

Fitur konci: 

1. murni sinus sinus inverter surya
2. Faktor kakuatan kaluaran 1
3. Operasi paralel dugi ka 9 unit
4. Jangkauan tegangan input PV luhur
5. Desain batré bebas
6. Diwangun-di carjer surya 100A MPPT
7. fungsi ékualisasi batré pikeun ngaoptimalkeun kinerja batre sareng manjangkeun siklus hirup
8. Kit anti-magrib bawaan pikeun lingkungan anu parah
9.REVO VM II Series Pareum Grid Energy Inverter Inverter
Kit anti-Debu:
1. Saatos masang kit anti debu ieu, inverter otomatis bakal ngadeteksi
2.this kit ieu sareng aktipkeun sensor termal internal pikeun nyaluyukeun internal
3. suhu. Ku ayana desain tahan lebu, éta nyirorot
4.ningkatkeun reliabiliti produk di lingkungan anu keras.

Spésifikasi

Témbok dipasang Terpadu Inverter Surya Spesifikasi Téknis

Controller Surya MPPT internal
MODEL REVO VM II 3000-24 REVO VM II 5500-48
Daya Anu Dipeunteun 3000VA / 3000W 5500VA / 5500W
INPUT
Voltaseu 230 VAC
Range Tegangan Anu Dipilih 170-280 VAC (Kanggo Komputer Pribadi); 90-280 VAC (Kanggo Peralatan Bumi)
Rentang Frékuénsi 50 Hz / 60 Hz (Sénsip otomatis)
OUTPUT
Peraturan ACVoltage (Batt. Mode) 230VAC ± 5%
Kakuatan Lonjakan 6000VA 11000VA
Kekecapan (Puncak) 90% ~ 93%
Waktos Mindahkeun 10 md (Kanggo Komputer Pribadi); 20 md (Kanggo Peralatan Bumi)
Gelombang gelombang Gelombang sinus murni
BATERI
Tegangan Batre 24 VDC 48 VDC
Tegangan Ngapung Ngambang 27 VDC 54 VDC
Protéksi kaleuleuwihan biaya 33 VDC 63 VDC
SOLAR CHARGER & AC CHARGER
Maksimum PV Array Open Circuit Voltage 500 VDC 500 VDC
Daya Asép Sunandar Sunarya Maksimum 5500 5500 W
MPP Range @ Operasi Tegangan 120 ~ 450 VDC 120 ~ 450 VDC
Muatan Surya Maksimum Ayeuna 100 A 100 A
Arus AC Maksimum Ayeuna 80 A 80 A
Muatan Maksimum Ayeuna 100 A 100 A
JASMANI
Diménsi, D x W x H (mm) 100 x 300 x 440
Beurat Bersih (kg) 9 10
Antarmuka Komunikasi USB / RS232
Lingkungan
Kalembaban 5% dugi ka 95% Kalembaban relatif (Non-kondensasi)
Suhu Operasi -10 ° C nepi ka 50 ° C
Suhu Panyimpenan -15 ° C nepi ka 60 ° C

Pakét & Pangiriman

FAQ


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami