Pameran Kanton ka-126

Tanggal 15 Oktober, salaku salah sahiji platform promosi perdagangan anu paling penting pikeun perusahaan Cina rék dilegakeun pasar global, Canton Fair di Guangzhou fokus kana panyorot inovasi anu didorong, sareng "mérek mandiri" janten kecap frékuénsi luhur Canton Fair.

Xu Bing, juru bicara Canton Fair sareng wakil diréktur Pusat Perdagangan Luar Negeri China, nyatakeun yén lingkungan domestik sareng luar negeri anu disanghareupan ku kamekaran perdagangan luar negeri China taun ayeuna langkung rumit sareng henteu pasti. Seuseueurna paméran ngagancangan pamutahiran kualitas sareng inovasi, sareng teras ngusahakeun panilitian sareng pamekaran téknologi, inovasi produk, penanaman merek, sareng sajabana, kalayan téknologi tinggi, kualitas luhur, nilai tambah tinggi sareng produk mérek mandiri muncul.

Seueur produk R&D inovatif mandiri anu disambut ku pasar. Dina waktos anu sami, pembeli kirang peka kana harga sareng langkung merhatoskeun téknologi, mérek, kualitas sareng jasa produk.

 

Dina pameran ieu, produk sorotec parantos narik seueur palanggan sareng parantos dipuji sacara luas. Utamana Revo II. Revo II mangrupikeun inverter surya gelombang sinus murni hibrida. Layar rampa khususna ngajantenkeun langkung merenah pikeun dioperasikeun. Éta tiasa sajajar sareng 9 PCS. Daya maksimum nyaéta 49.5KW. Éta ngagaduhan opat modeu damel. Utamana dina modeu damel "Solar + AC", listrik surya sareng AC tiasa ngeusi batre sareng nguatkeun beban babarengan. Éta mangrupikeun panggunaan maksimum tanaga surya. Pemanfaatan tanaga surya langkung ti 15% tibatan inverter surya anu sanés. Séri Revo tiasa ngamimitian sareng damel tanpa batré, sareng ogé tiasa dianggo ku batré litium. Produk ieu ngagaduhan daya saing komprehensif anu kuat.

Sorotec henteu ngan ukur ngagaduhan téknologi panilitian ilmiah anu paling canggih di lapangan. Produkna tina eusi emas tinggi. Sareng Sorotec daék narima sareng nyiptakeun hal-hal anyar. Ieu parantos disatujuan ku sadayana palanggan.


Waktos Post: Feb-26-2021