Bewara Produk Anyar ngeunaan MPPT Solar Charge Controller

Fitur konci:

Tombol noél

Sambungan paralel Unlimited

Cocog sareng batré litium

Téknologi Ngalacak Titik Maksimum Itelligent

Cocog sareng sistem PV dina 12V, 24V atanapi 48V

Ngecas tilu tahap ngaoptimalkeun kinerja batre

Efisiensi maksimal dugi ka 99,5%

Sensor suhu batré (BTS) sacara otomatis nyayogikeun

santunan suhu

Ngarojong tipena béda batré asam-kalungguhan kaasup

accu baseuh, AGM, sareng gél

LCD multifungsi nampilkeun inpormasi lengkep

Aplikasi:

Kontrol muatan surya utamina dianggo pikeun pembangkit listrik tenaga surya, sistem tanaga surya pikeun bumi, sistem kendali lampu jalan surya

sistem tanaga surya sélulér, sistem angin surya DC ngahasilkeun.


Waktos Post: Feb-26-2021