DATANG BARU REVO VM II Series Pareum Grid Energy Storage Inverter

Snapshot Produk

Modél: 3-5. 5kW

Tegangan Nominal: 230VAC

Rentang Frékuénsi: 50Hz / 60Hz

Fitur konci:

Inverter surya gelombang sinus murni

Faktor kakuatan kaluaran 1

Operasi paralel dugi ka 9 unit

Kisaran tegangan input PV tinggi

Desain batré bebas

Buillt- lIn 100A MPPT carjer panonpoé

Fungsi ékualisasi batré pikeun ngaoptimalkeun kinerja batré sareng manjangan siklus hirup

Kit anti-magrib bawaan pikeun lingkungan anu parah

Kit anti-Debu: 

Saatos masang kit anti debu ieu, inverter otomatis bakal ngadeteksi

kit ieu sareng aktipkeun sensor termal internal pikeun nyaluyukeun internal

suhu. Ku sabab desain debu, éta dramatcally

ningkatkeun rliability produk di lingkungan anu keras.

 


Waktos Post: Feb-26-2021