Frékuénsi Low Online UPS GP9315C 10-120KVA

Pedaran pondok:

3Ph dina / 1Ph kaluar Online UPS kalayan faktor kakuatan tinggi 0.9, anggo AC-DC-AC converter, dukungan 6 unit up operasi paralel, EPO / RS232 / Bypass sayogi. 6 pulsa atanapi 12 pulsa opsional.


Detil Produk

Panjelasan Produk

Fitur konci:
    1.Gunakan DSP generasi ka 6 maju sareng téknologi kontrol digital pinuh pikeun ngawujudkeun stabilitas sistem anu langkung luhur.
    Faktor kakuatan 2. kaluaran nyaéta 0,9, mawa kapasitas tibatan UPS konvensional kalayan 10% di luhur, sabab pangguna ngirangan biaya investasi.
    3. téknologi paralel aktip disebarkeun maju tiasa ngawujudkeun operasi paralel unit 6PCS UPS tanpa kedah kabinet bypass terpusat.
    LCD 4,6 inci tambahan ageung anu tiasa ningalikeun 12 basa (Cina, Inggris, Rusia, Spanyol, Perancis sareng sajabina).
    5. Éstra tegangan input lega sareng rentang frékuénsi ngajantenkeun adaptasi kana lingkungan jaringan kakuatan anu parah.
    6. Manajemén batré anu cerdas ngajaga batréna sacara otomatis pikeun manjangkeun umur batre.
    7. Filter input / output standar ningkatkeun sistem kinerja EMC.
    8. Épéktur anu kuat pikeun nahan kaluaran kaleuleuwihan sareng sirkuit pondok, mastikeun stabilitas sistem sareng kaamanan sistem dina kaayaan anu ekstrim.
    9. Saluran ventilasi anu disegel sacara mandiri sareng kipas dundant deui, papan sirkuit kalayan cet pelindung sareng saringan lebu anu dipasang janten éfisién pisan pikeun ngaleungitkeun panas sareng ngajagi produk sacara épéktip dina lingkungan anu parah.

Pakét & Pangiriman

FAQ


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami